O nama

Capital Developments doo

EST. 2017

Capital Developments je kompanija koja se bavi investiranjem i izgradnjom stambeno – poslovnih objekata na najprestižnijim lokacijama Beograda i predstavlja produžetak porodične tradicije duge više od 25 godina. Misija kompanije je da tržištu nekretnina ponudi gradnju vrhunskog dizajna, udobnosti i kvaliteta na prestižnim lokacijama Beograda. 

Posebna pažnja je posvećena projektovanju svakog objekta, korišćenju najkvalitetnijih i najsavremenijih materijala, poštovanju medjunarodnih standarda gradnje jer je svaki projekat za nas poseban i zato smo posvećeni pronalaženju najbolje strukture koja pruža klijentima udobnost i funkcionalnost. Rezidencijalni objekti su projektovani tako da zadovolje najviše standarde stanovanja sa posebnim osvrtom na kvalitet gradnje, optimalnu iskorišćenost prostora i funkcionalnost objekta kao celine.

Tim Capital Developments postavlja visoke ciljeve u gradnji koristeći dugogodišnje iskustvo i znanje u izvođenju rezidencijalnih, poslovnih i ugostiteljskih objekata. Kompaniju prepoznaju partneri i klijenti koji cene kvalitet, visoke standarde i ekskluzivnost i koji žele da investiraju u savremene objekte koji će uvek biti na ceni i predstavljaju izvanrednu dugoročnu investiciju.

Kontaktirajte naš tim prodaje, posetite naše prostorije

i saznajte sve o našim aktuelnim i planiranim projektima

Capital developments https://capitaldevelopments.rs/o-nama/

Zakažite obilazak

capital developments

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis